Hereke Semt Polikliniği’nde Muhtarlar İle Toplantı.
11 Ocak 2019

Hereke Semt Polikliniği’nde Muhtarlar İle Toplantı.

Körfez Devlet Hastanesi’ne bağlanan Hereke Semt Polikliniği’nde toplantı yapıldı. Halk ile kurumlar arasında iletişimi sağlayan en önemli kişilerden olan muhtarlarımız ile Körfez Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Ahmet SARIIŞIK toplantı yaptı.

Her geçen gün büyüyen ve büyürken hastaların ve çalışanların isteklerini ön planda tutan Körfez Devlet Hastanesi, Hereke beldesinde bulunan mahallerimizin muhtarları ile kahvaltıdabuluştu. Yapılan hizmetler hakkında Uz. Dr. Ahmet SARIIŞIK bilgi verdikten sonra muhtarlarımızı dinledi. Halkımızın istekleri, ilerleyen günlerde yapılabilecek çalışmalar, halkımızın ihtiyaçları ile ilgili karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.Uz. Dr. Ahmet SARIIŞIK Hereke Semt Polikliniği’nde faydalanan vatandaşlarımızın Körfez Devlet Hastanesi’nde sunulan her türlü olanakların hepsinden aynı şekilde faydalanacaklarını dile getirdikten sonra toplantı sonlandırıldı.