Baston ile Gelen Hastamız Yürüyerek Taburcu Oldu.
05 Şubat 2019

Baston ile Gelen Hastamız Yürüyerek Taburcu Oldu.

Körfez Devlet Hastanesi hasta memnuniyetlerini her geçen gün arttırıyor.

Hastanemize başvuran Nimet EROL isimli hastamız ile hastalığı ve yaşadıkları üzerine konuştuk.

Nimet Hanım hastanemize ne şikayetle başvurdunuz ve yaşadığınız süreci bize özetleyebilir misiniz?

-Dizlerimde bulunan ağrıdan dolayı uzun  zamandır yürümekte zorluk çekiyordum. Zor yürümeme bağlı olarak bir gün yolda düştüm. Düştükten sonra kalçamda ödem olduğu söylenildi. Körfez Devlet Hastanesi Fizik Tedavi doktoru Zeynep Hanım’a başvurdum. MR istedi ve sonucunda benim fizik tedavi görmem gerektiğini söyleyerek hastaneye yatırdı. Gördüğüm fizik tedavi sonucu baston ile geldiğim hastaneden kimsenin yardımı olmadan yürüyerek taburcu oluyorum.

Bize söylemek istediğiniz başka bir şey var mı?

-Buraya geldiğim günden bugüne kadar verilen hizmetlerden dolayı herkese teşekkür ediyorum. Hastane Başhekimimiz , doktorumuz, Uz. Dr. Zeynep Sıla hanım, fizik tedavi çalışanları, hemşirelerimiz çok iyi davrandılar. Körfez Devlet  Hastanesi’nden çok memnun kalarak taburcu oluyorum.

Körfez Devlet Hastanesi olarak hastalarımız ve çalışanlarımızın memnuniyeti bizler için çok önemli.

Körfez Devlet Hastanesi hasta memnuniyetlerini her geçen gün arttırıyor.

Bize söylemek istediğiniz başka bir şey var mı?