Evde Sağlık Hizmetlerimiz Her Koşulda Çalışmalarına Devam Ediyor.
14 Şubat 2019

Evde Sağlık Hizmetlerimiz Her Koşulda Çalışmalarına Devam Ediyor.

Körfez Devlet Hastanesi Evde Sağlık Hizmetleri Birimi her koşulda çalışmalarına devam ediyor. Yoğun kar yağışlarının olduğu dönemlerde hastalarımızı mağdur etmeyerek hizmetlerine hız kesmeden devam etti.

Hasta memnuniyetinin her gün artarak devam ettiği Evde Sağlık Hizmetleri Birimimiz 3 ekip olarak hizmetlerini devam ettirmektedir. Evde Sağlık Hizmetleri ekibimiz 1 uzman doktor, 1 pratisyen hekim, 2 sağlık memuru, 2 hemşire, 1 ebe ve 1 sekreterden oluşmaktadır.

Hastaların yara bakımı, enjeksiyon, muayene, pansuman, rapor çıkartılması gibi bir çok işlem Evde Sağlık Hizmetleri Birimi tarafından gerçekleştirilmektedir. 444 38 33 nolu telefon ile ilk başvurularını yapan hastalarımız koordinasyon merkezi tarafından hastanemiz sistemine aktarılarak en kısa sürede hastalarımıza ulaşılarak hizmet verilmeye başlanmaktadır.

Aile şefkati içerisinde 24 saat kesintisiz olarak çalışan birimimizde 1258 hastamız kayıtlı olup hizmetlerimizden faydalanmaktadır. Günlük ortalama 30 farklı adreste ev ziyareti gerçekleştirerek evde sağlık hizmeti sunmaktadır.