8 Mart Dünya Kadınlar Günü
12 Mart 2019

Körfez Devlet Hastanesi’nde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlandı.

Körfez Devlet Hastanesi’nde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlandı. Hastane Başhekimi  Uz. Dr. Ahmet SARIIŞIK yapılan organizasyonda çiçek dağıttı. Uz. Dr. Ahmet SARIIŞIK yaptığı konuşmada  “Kadınlar annelik, çalışmak, yöneticilik gibi bir çok önemli görevleri başarıyla gerçekleştirmektedir. Farklı bakış açıları, yetenekleri ile her alanda kendilerini gösteren kadınlarımız bizlerin en değerlisidir.” Dedi.  Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Cemile BÜYÜKAKGÜL ve İdari Mali İşler Müdürü Yasemin ULUSOY YALÇIN’ da günün anlam ve önemi ile ilgili konuşmalarını yaptıktan sonra pasta kesildi. Kadın çalışanlarımız nazik düşüncesinden ve çiçeklerden dolayı memnuniyetlerini ve teşekkürlerin,i hastane idaresine iletti.