Körfez Devlet Hastanesi Muhtarları Ağırladı
18 Şubat 2020

Körfez Devlet Hastanesi Muhtarları Ağırladı

Körfez Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Ahmet Sarıışık kahvaltıda muhtarları ağırladı.

Körfez ilçesinde yaşayan halkın hastanemizden beklentileri, taleplerini dinlemek üzere Körfez mahalle muhtarları Körfez Devlet Hastanesi  toplantı salonunda Uz. Dr Ahmet Sarıışık ile görüştü. Toplantı salonunda yapılan sunumda Uz. Dr. Ahmet Sarıışık hastanemizde verilen hizmetler, hastanemiz yatak sayısı, personel sayısı gibi bilgiler dışında 2015 yılından bugüne hasta sayıları, ameliyat sayıları, yatan hasta sayılarını karşılaştırdı. Hastanemiz her geçen gün artan hasta sayısı ile kaliteli hizmet vermeye devam etmektedir diyen Uz. Dr. Ahmet Sarıışık açılacak olan şehir hastanesi ile ilgili de bilgilendirmede bulundu. Karşılıklı fikir alışverişi ile geçen toplantı oldukça kalabalıktı. Toplantı muhtarlarımızın misafirperverliğinden dolayı Uz. Dr. Ahmet Sarıışık’a teşekkür etmeleri ile son buldu.