Hereke Semt Polikliniği Körfez Devlet Hastanesi’ne Bağlandı.
04 Ocak 2019

Hereke Semt Polikliniği Körfez Devlet Hastanesi’ne Bağlandı.

Körfez Devlet Hastanesi Hereke Semt Polikliniği’nin bağlanmasıyla Kocaeli halkına verdiği hizmetlerini büyütmeye devam ediyor.

Daha önce S.B.Ü Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne bağlı olan Hereke Semt Polikliniği ulaşım açısından daha kolay ve yakın olan Körfez Devlet Hastanesi’ne bağlanarak ileri tetkiklerin daha kısa sürede yapılması sağlandı. Haftada bir gün Genel Cerrahi uzmanı,  her gün Kadın Doğum uzmanı ve Dahiliye uzmanının hizmet verdiği Semt Polikliniği’nde deneyimli sağlık personellerimiz ile enjeksiyon, pansuman, kan alınması gibi bir çok tetkik ve doktor istemiyle tedavi işlemleri yapılabilmektedir. İnternet ve telefon ile MHRS üzerinden randevu alınabilmektedir. İlerleyen günlerde artan ihtiyaç doğrultusunda poliklinik sayısı ve branşlar arttırılarak hasta memnuniyeti arttırılması hedeflenmektedir.

Hafta içi 09:00-16:00 arası poliklinik hizmeti verilen semt polikliniğimizde haftanın yedi günü 08:00-23:00 saatleri arası sağlık personelleri hizmet vermektedir.