İdari ve Mali İşler Mdr. Yrd.

DAVUT ER.jpeg

İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcısı
                                                                                 Davut ER

28.09.1986 Aybastı/ORDU doğumlu olan Davut ER, 2009 yılında Kocaeli Üniversitesi Sağlık Meslek Yüksek Okulundan mezun olmuştur. 2011 yılında Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümünü ve 2020 yılında İstanbul Üniversitesi Sağlık Yönetimi bölümünü bitirmiştir. Körfez Devlet Hastanesi’nde Sağlık Teknikeri olarak 2010-2015 yılları arasında görev yaptıktan sonra, 2015-2023 yılları arasında Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcısı olarak görevini sürdürmüştür. Nisan 2023 tarihinden itibaren de hastanemizde İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaktadır. Evli ve 2 çocuk babasıdır.