KOCAELİ MİLLETVEKİLİ SAYIN PROF. DR. SADETTİN HÜLAGÜ HOCAMIZIN KÖRFEZ DEVLET HASTANESİNE ZİYARETİ
21 Eylül 2023

Kocaeli Milletvekilimiz Sayın Prof. Dr. Sadettin HÜLAGÜ hocamız ve beraberindeki heyet hastanemizi ziyaret ederek kurumumuzda sunulan sağlık hizmetleri hakkında Kocaeli İl Sağlık Müdürümüz Op.Dr. Yüksel PEHLİVAN ve Başhekimimiz Uzm. Dr. Ömer DAĞ’dan bilgi aldı.

Sayın Prof. Dr. Sadettin HÜLAGÜ hocamız kurumumuzda verilen sağlık hizmetleri ve hastanemizin ihtiyaçları ile ilgili hastane yönetimiyle istişarede bulundu, yeni yapılması planlanan hastane binası konusunda Sağlık Bakanlığı ile gerekli görüşmeleri ve desteği sağlayacağını ifade etti.

Başhekimimiz Uzm. Dr. Ömer DAĞ, nazik ziyaretlerinden dolayı Milletvekilimiz Sayın Prof. Dr. Sadettin HÜLAGÜ hocamıza ve beraberindeki heyete teşekkürlerini iletti.